Vjeshta e arte ne “Curraj i Eperm” aty ku edhe vete Perendite mahniten me natyren

November 3, 2022 || views

Po ju sjellim disa foto te Curraj i Eperm aty ku cdo gje ka marre ngjyre te arte dhe kuqrremte.

 

Eshte e pashmangshme te mos gjesh prehje e qetesi ne nje vend ku edhe vete Perendite do te na e kishin zili.

 

E pse jo…

 

Curraj i Eperm mund te jete destinacioni juaj i kesaj fundjave. Fundja e gjithe Shqiperia eshte e magjishme juve ju duhet thjeshte ta eksploroni.

 

Foto: Lulash Vatnikaj