Puka e magjishme ju thërret. Aty ku natyra nusëron në çdo stinë të vitit…

November 4, 2022 || views

Mbase po ta konsideronit disa vite më parë si ide të shkuarit në Puke për shume kënd do e ishte një ide jo dhe aq e mirë por sot… sot flasim ndryshe.

 

Këtij vendi kaq të mrekullueshëm i është dhëne koha e duhur për tu rindërtuar dhe kthyer në një nga ato vende që në çdo stinë të vitit është e jashtzakonshme. Ajo që e bën tepër mahnitëse është parku në liqenin e Pukës.

 

Mund të themi me plot gojë se ai vend është mbreslënësen që të pushtonte në çdo frymëmarrje. Me një gjatësi prej rreth 1 km me kënde të ndryshme dhe te emërtuar aq këndshmen e lulëzuar ne çdo hap që hedh dhe me ajrin e freskët thua me vete e ç’dua me nga jeta…

 

shkoder.info udhëtoi drejte këtij vendi fantastik dhe natyrisht nuk i rezistoi dot bukurisë së saj dhe realizoi një video për të përcjelle në sytë e lexuesve tanë ndjesinë e mrekullueshme që të pushton. Video e cila kapi mbi 25 mije shikime ne rrjete sociale për pak ore.