Prej shtëpisë keni mundësi të vizitoni Muzeun më rrënqethës të Tiranës

March 16, 2020 || views

Në vitin 2017, ndërtesa e njohur si ‘Shtëpia me gjethe’, u kthye në Muzeun Kombëtar të Përgjimeve, i cili tashmë konsiderohet si një ndër muzetë më të veçantë, që përpiqet t’u rrëfejë vizitorëve të tij një nga periudhat më të errëta të historisë së Shqipërisë.

Pasiqë tash janë mbyllur të gjitha institucionet, përfshirë edhe ato kulturore, ‘Muzeu Kombëtar i Përgjimeve’, tashmë mund të vizitohet edhe përmes platformës onlinë në 3D. / KultPlus.com

Klikoni në link dhe jeni brenda Muzeut:

https://kultura.gov.al/3dsite/?lang=en