Ofertat e parezistueshme të numrit të ri të Travel Magazine Balkans për vitin 2024

December 21, 2023 || views

I dashur lexues!

Nëse ti tani po e lexon këtë artikull, me siguri ke skanuar kodin QR në faqen e fundit të numrit 41 të Travel Magazine Balkans! Por nëse po e lexon këtë artikull sepse je një ndjekës i revistës në rrjetet sociale, përmes këtij artikulli, ti mund të përfitosh nga dhurata e shumta të numrit të ri të revistës, i cili tashmë gjendet në treg!

Numri i ri i Travel Magazine Balkans përveçe një paketë joshëse turistike për destinacionet e dimrit, është edhe një kuti e madhe plot me dhurata e bonuse, që ju mund t`i shijoni përgjatë të gjithë kohës që numri qëndron në treg; domethënë deri në pranverë!

Pothuajse të gjitha subjektet dhe strukturat turistike që bashkëpunuan për numrin 41, ofrojnë ulje dhe dhurata për shërbimet e tyre, nëse ju jeni një lexues i Travel Magazine!

Mjafton që ju të paraqiteni me numrin e ri të revistës në secilin prej këtyre subjekteve dhe ju do të përfitoni bonuset që ofrojnë ata për lexuesit tanë.

Listën e plotë të subjekteve të këtij numri, që ofrojnë zbritje, bonuse dhe dhurata për lexuesit e revistës së printuar, po jua sjellim më poshtë:

FAFA Resorts & SPA ……………. 20 % skonto për çdo lloj rezervimi

VM Resort & SPA ………………….. 10 % skonto për çdo lloj rezervimi

White Hill Hotel ………….. 10 % skonto për çdo lloj rezervimi

Hotel Perla Pogradec …… 10 % skonto për çdo lloj rezervimi

Regina Group ……………… 10 % skonto për çdo lloj rezervimi

Llogora Tourist Village ( Te Dreri) …….. Paguaj dy netë dhe qëndro një natë falas

Manjani Dental ……………… 10 % skonto për shërbimet mirëmbajtëse

Te Stela Resort ……………….. 10 % skonto për çdo lloj rezervimi

Vila Oxygen Kuqishtë, Rugovë … 10 % skonto për çdo lloj rezervimi

Arxhena Mountain Resort …… 10 % skonto për çdo lloj rezervimi

Scardus Hotel, Kodra e Diellit ……….. 15 % për çdo lloj rezervimi

Troja Distillery ………………… një dhuratë për çdo blerje të tre produkteve premium

Gjergji H Tekstil ….. 10 % skonto për çdo lloj porosie

Travel Magazine Balkans ………………… një revistë për çdo blerje të botimeve Blue Editions

Një abonim nje-vjeçar në revistë për një blerje prej 10 kalendarë “Albania 2024”

Made in Albania ……………. një produkt dhuratë për çdo tre blerje online

Sharr Travel ……………… 10 % skonto për çdo paketë pushimesh dimërore në Kosovë dhe Shqipëri

Tisa Tours & Rent a Car …………..  10 % zbritje për “Turin e madh të Vlorës”

 

P.S. Lista e zbritjeve mund të ndryshojë here pas here me shtim ofertash të reja, prandaj ju këshillojmë që këtij artikulli t`I ktheheni here pas here.

Na ndiqni në vazhdim dhe lexim të mbarë!