Muzeu Etnologjik i Kulturës Botërore, Barcelonë

March 16, 2020 || views

Kulturat popullore të pothuajse të gjitha kontinenteve mund t`i gjeni në pavionet mbresëlënëse të Muzeut Etnologjik të Kulturës Botërore në Barcelonë, i cili ndodhet fiks përballë Muzeut “Pikaso” në Carrier “Montcada” në pjesën e qytetit të vjetër. Një shëtitje në kohë mes artefakteve, veprave të artit dhe videove ilustruese të vendeve si Afrika, Azia, Oqeania, Amerika etj. Muzeu është relativisht i ri, është hapur në vitin 2015 por trashëgimia që strehohet në gjirin e tij është mijëravjeçare.

Për më shumë foto, kliko këtu: