MAGJIA E VERIUT NE NJE KLIK, PROJEKTI QE PROMOVON RESURSET TURISTIKE NATYRORE TE VERIUT

November 26, 2022 || views

Magjia e Veriut te shqiperise ne nje klik” eshte nje projekt me te cilin synohet promovimin maksimal te veriut te Shqiperise.

Me mbeshtetjen e Ministrit te shtetit per mbrojtjen dhe sipermarrjes ky projekt synon te sjelle video dhe foto qe turistet e huaj te njihen me resurset dhe vendet turistike te veriut.

 

I gjithi ky kontent do te jete i aksesueshem nepermejt rrejteve sociale si instagram, facebook, youtube, foto virtual tour ne google, web site dhe nje aplikacioni qe mund ta shkarkoje kushdo.

 

Magjia e Veriut te Shqiperis ne nje klik eshte nje pasion qe zhvillohet prej me shume se 12 vite.

 

E gjitha kjo duke iu ardhur ne ndihme turisteve te huaj dhe atyre shqiptar si me sygjerime gjithashtu edhe me kontakte te bujtinave, mjeteve te transportit etj.

 

Magjia e Veriut te Shqiperise ne nje klik nuk eshte nje agjensi turistike por ne deshire dhe dashuri e madhe per te sjell ne syrin e cdo personi mrekullite natyrore qe na servir veriu te cilat jane te shumta.

 

Ajo qe ju mbetet eshte vetem ta vizitoni… dhe na besoni nuk do mjaftoheni vetem me nje here por do riktheheni vazhdimisht per te shijuar ate cka natyra ka krijuar dhe fatmirsisht dora e njeriut e ka lene ashtu te paprekur ne identitetin e saj…

 

Me poshte mund te shijoni disa nga fotot promovuese te ketij projekti: