Ksamili Web – gjithçka që ju duhet për pushime më të bukura në Ksamil dhe Jugun e Shqipërisë

April 12, 2023 || views

Bota e internetit është bërë tashmë aq e pranishme në jetën tonë, saqë për çdo gjë që kemi nevojë, i drejtohemi telefonit tonë, duke kërkuar aty gjithçka; informacion, punë, pushime, blerje, kontakte me miqtë dhe familjen, madje edhe kohën e lirë, shumica prej nesh e kalon në internet. Prandaj dhe pjesa më e madhe e bizneseve që kanë një ofertë për ta hedhur në treg, po e bëjnë këtë gjë nëpërmjet internetit, duke u përpjekur që t`i ofrojnë të gjitha shërbimet në një vend të vetëm, për t`ia bërë sa më lehtë zgjedhjen klientëve të tyre.

Dhe një prej atyre që po e shfrytëzon më së miri teknologjinë për ofertën e vet, është pa dyshim edhe Ksamili Web, faqja aq e dashur në rrjetet sociale, ku ju shpaloset bukuria e Ksamilit në të gjitha dimensionet por edhe oferta e tij turistike në çdo detaj.

 

Por Ksamili Web, nuk është thjesht një faqe në rrjetet sociale, apo një faqe interneti, siç mund të mendohet edhe nga emri i tij. Po të ishte vetëm kaq, ne nuk do të kishim asnjë arsye ta rekomandonim.

Në fakt ndryshe nga shumë faqe dhe emra të tjerë që mund t`i hasni nëpër rrjet, Ksamili Web, ka një adresë fizike, pikërisht në qendër të Ksamilit, ku mund të drejtoheni për gjithçka; akomodim, makina me qira, varka, ture, kajakë, itinerare të veçanta, bileta të transportit detar Sarandë-Korfuz, si përfaqësi e Finikas Lines, informacion turistik, broshura të ndryshme e udhëzues për zonën dhe gjithë Shqipërinë, suvenire dhe artikuj pushimesh.

 

Prandaj sa herë ta hasni këtë faqe në rrjetet tuaja sociale, mos e kaloni si një ndër shumë faqe të tjera që ju servir foto të bukura të Ksamilit po klikoni mbi postimet e saj sepse çdo postim është një ofertë dhe çdo ofertë është një mënyrëe zgjuar për t`iu qasur destinacionit më të kërkuar në Shqipëri. Mendoni pak, në periudhën e sezonit të lartë, ku të gjesh një dhomë hoteli, një makinë më qira, një biletë trageti, të organizosh një tur apo të gjesh një restorant për të qenë, bëhet një sfidë e vërtetë. Dhe ndihma më e mirë që mund të kesh, është një agjent personal që të këshillon e të gjen zgjidhje për gjithçka.

Disa prej shërbimeve të shumta që Ksamili Web ofron po i rendisim më poshtë por ju mund të vizitoni vetë faqet për më shumë informacion.

Dhe mos harroni; një këshillues ose agjent lokal, jua bën gjithmonë pushimet më të lehta!

 

Ksamil Web


•Diving Center

•Private Tour Tongo

•A Day in a HalfYacht Guides/Tours

•Tongo Island in a Big Ship


•Krorez Bay

•Mussel Tour


•Guide to Butrint

•Guide to Blu Eye

•Guide to Gjirokaster

•Guide to Permet.

•Guide to Corfu GR

•Guide to Parga GR

•Guide to Meteora GR

•Port/Airport Transfers.


•Rent a Car

•Rent a Boat

•Rent a Jetski.

Rentals


•Rent a Yacht

•Hotels •Villas/Renting House. Accomodation


•Bus lines Tirane-Sarande-Tirane Tirane-Ksamil-Tirane.

Transportation Kosove-Ksamil-Kosove

•Corfu Tickets

 

•Plane Tickets.

•Package All Inclusive.