FOTOT/ Një copë “parajsë” në Belsh

February 8, 2023 || views

Një qendër e veçantë turistike është ngritur pranë liqenit të Marinës në #Belsh.

 

Pika e agroturizmit të Marinës ndodhet në mes të liqeneve të Dumresë. Një perlë e vogël turistike, që ofron pamjen më mbresëlënëse dhe komoditet cilësor.

Ajo është një iniciativë e re e Bashkisë Belsh, e cila vitet e fundit falë mbështetjes së qeverisë shqiptare ka realizuar një sërë veprash në mbështetje të turizmit, duke shfrytëzuar bukuritë që Zoti i ka falur bujarisht të gjithë zonës.