“Kolonja ne 4 stine” ne syrin e fotografit Ardian Fezollarit

December 22, 2022 || views

Një galeri e mrekullueshme e Kolonjës në katër stinë, përmes artit të fotografisë, sjellë nga fotografi i njohur i peisazhit Ardian Fezollari.

Artisti pogradecar njihet për punët e tij të shumta në lëmin e fotografisë prej disa dekadash tashmë, me ekspozita të shumta vetjake dhe pjesëmarrje në koloninë e fotografëve dhe falë tij, gjithë zona e Juglindjes gëzon një fond të pasush peisazhesh të natyrës së saj të bukur.

Megjithatë, nëse do t’i referohemi përditshmërisë së Fezollarit, do të shohim se nga e gjithë Juglindja, Kolonja zë një vend të veçantë.

Ja ku e keni një galeri të saj në një vit kalendarik.