Contact Us

Email: [email protected]

reCAPTCHA is required.

REALIZUESIT DHE BASHKËPUNËTORËT E REVISTËS TRAVEL

Stafi i Revistes Travel

Botues/Publisher:

Blue Agency ©

Administrator:

Florian Baba

Kryeredaktor/Editor in Chief:

Irhan Jubica

[email protected]

Koordinatore/Executive Director

Flora Xhemani Baba

[email protected]

Gazetarë /Journalists:

Irena Kanani

[email protected]

Marketing:

Blue Agency

[email protected]

Bashkëpunëtorë

Ilirjan Gjika

Kastriot Faci

Fotografia/Photographers:

Blue Albania, Shkëlzen Rexha

Klubi "Discover Albania"

Adis Shera, Nëntor Oseku etc

Grafika/Design:

Anisa Kaso / Adriatik Baba

Distribucioni:

Adrion L.t.d.

Shqipëri, Greqi

Rilindja, Buzuku

Kosovë

TDS Kiosqe Sh.p.k.

Maqedoni