Dhjetë fotot më të bukura të konkursit të fotografisë, përzgjedhur nga Travel Magazine, janë dhjetë copëza të mrekullueshme Shqipërie!

September 30, 2020 || views

Në fillim të shtatorit, Travel Magazine ftoi ndjekësit e saj në Instagram, që të nisnin fotot e tyre më të bukura të udhëtimeve, duke organizuar një konkurs mes tyre, ku fituesit do t’i zgjidhnin vetë ata, me pëlqimet e tyre. Interesi ishte mbresëlënës.  Për rreth tri javë erdhën me qindra foto, nga më shumë se 120 pjesëmarrës, duke sjellë copëza të magjishme nga e gjithë Shqipëria.

Edhe pse çmimet e vendosura ishin modeste, kjo nuk i pengoi pjesëmarrësit të ishin të shumtë, jo vetëm në sjelljen e fotove por edhe në votimin e tyre, duke e çuar numrin në mijëra.

Kjo bën që stafi i Travel Magazine të ideojë konkurse të tjera me tematika të ndryshme por me fokus turizmin dhe udhëtimet, me qëllim që të nxisë sa më shumë njerëzit të njohin Shqipërinë.

Për tri fotot me më shumë pëlqime, ishin caktuar dhurata nga botimet “Blue Editions”.

Fituesit të vendit të parë i dhurohet një guidë udhëtimi “Albania Essential Travel Guide”, një guidë xhepi të qytetit nga vjen fituesi, nëse ai bën pjesë në botimet “Blue Editions” dhe një revistë Travel.

Dy fituesve të tjerë do t’u dhurohet përkatësisht nga një “Albanian Green Guide” dhe “Albanian Blue Guide” si dhe nga një revistë Travel.

Por duke qenë se votimet nga publiku janë gjithmonë subjektive, për shkak të mekanizmit që lejon në raste të caktuara që jo domosdoshmërisht fotoja më e bukur të jetë edhe më e votuara, stafi i Travel Magazine vendosi që në këtë pjesëmarrje masive prej 123 fotografish, të përzgjedhë dhjetë më të bukurat, duke i vlerësuar jo më në bazë votash e çmimesh por në bazë të cilësisë artistike. Pa i klasifikuar, po i sjellim në vëmendje të publikut, në formën e një buqete këto foto  të mrekullueshme, duke i falënderuar pjësëmarrësit, që pranuan t`i bëjnë pjesë të konkursit  tonë.

Fotot mund t`i ndiqni drejt e në postim, përmes linkut të secilës.

 

View this post on Instagram

Fotoja nr 87. Kalaja e Himarës. Fotoja nga @anxhi_celiku Follow @travel.magazine.albania ! Votoni foton që ju pëlqen më shumë! . K O N K U R S ! ! ! 💫👑⭐️🏅🥇 . Na dërgoni foton tuaj më të bukur të udhëtimeve dhe nëse dillni fitues, do t’ju dhurojmë një guidë udhëtimi “Albania Essential Travel Guide”, një guidë xhepi të qytetit tuaj, nëse ai bën pjesë në botimet “Blue Editions” dhe një revistë Travel, që ta njihni e ta shijoni edhe më mirë Shqipërinë. Juria e konkursit është publiku. Fotoja që do të marrë më shumë pëlqime, do të shpallet fituese. Çmimet që do të ndajmë janë tre. Dy fituesve të tjerë do t’u dhurohet përkatëdisht nga një Albanian Green Guide dhe Albanian Blue Guide si dhe nga një revistë Travel. Datën e shpalljes së fituesve, do t’jua njoftojmë në ditët në vazhdim. Foton dërgojeni në inbox. A nuk doni ta keni në xhep gjatë udhëtimit tuaj një guidë Shqipërie? . #travel #travelphotography #photography #nature #travelgram #love #photooftheday #instagood #wanderlust #instatravel #adventure #picoftheday #travelblogger #instagram #trip #beautiful #landscape #explore #traveling #vacation #ig #photo #like #travelling #summer #beach #holiday #travelmagazine #baba #bababloggers

A post shared by Travel Magazine Albania (@travel.magazine.albania) on

View this post on Instagram

Fotoja nr 6. Plazhi i Velipojës. Fotoja nga @esmmy_art Follow @travel.magazine.albania Votoni foton që ju pëlqen më shumë! . K O N K U R S ! ! ! 💫👑⭐️🏅🥇 . Na dërgoni foton tuaj më të bukur të udhëtimeve dhe nëse dillni fitues, do t’ju dhurojmë një guidë udhëtimi “Albania Essential Travel Guide”, një guidë xhepi të qytetit tuaj, nëse ai bën pjesë në botimet “Blue Editions” dhe një revistë Travel, që ta njihni e ta shijoni edhe më mirë Shqipërinë. Juria e konkursit është publiku. Fotoja që do të marrë më shumë pëlqime, do të shpallet fituese. Çmimet që do të ndajmë janë tre. Dy fituesve të tjerë do t’u dhurohet përkatëdisht nga një Albanian Green Guide dhe Albanian Blue Guide si dhe nga një revistë Travel. Datën e shpalljes së fituesve, do t’jua njoftojmë në ditët në vazhdim. Foton dërgojeni në inbox. A nuk doni ta keni në xhep gjatë udhëtimit tuaj një guidë Shqipërie? . #travel #travelphotography #photography #nature #travelgram #love #photooftheday #instagood #wanderlust #instatravel #adventure #picoftheday #travelblogger #instagram #trip #beautiful #landscape #explore #traveling #vacation #ig #photo #like #travelling #summer #beach #holiday #travelmagazine #baba #bababloggers

A post shared by Travel Magazine Albania (@travel.magazine.albania) on

View this post on Instagram

Fotoja nr 27. Sarandë. Fotoja nga Eni Tabaku. @tabakueni @al_lovenature Follow @travel.magazine.albania ! Votoni foton që ju pëlqen më shumë! . K O N K U R S ! ! ! 💫👑⭐️🏅🥇 . Na dërgoni foton tuaj më të bukur të udhëtimeve dhe nëse dillni fitues, do t’ju dhurojmë një guidë udhëtimi “Albania Essential Travel Guide”, një guidë xhepi të qytetit tuaj, nëse ai bën pjesë në botimet “Blue Editions” dhe një revistë Travel, që ta njihni e ta shijoni edhe më mirë Shqipërinë. Juria e konkursit është publiku. Fotoja që do të marrë më shumë pëlqime, do të shpallet fituese. Çmimet që do të ndajmë janë tre. Dy fituesve të tjerë do t’u dhurohet përkatëdisht nga një Albanian Green Guide dhe Albanian Blue Guide si dhe nga një revistë Travel. Datën e shpalljes së fituesve, do t’jua njoftojmë në ditët në vazhdim. Foton dërgojeni në inbox. A nuk doni ta keni në xhep gjatë udhëtimit tuaj një guidë Shqipërie? . #travel #travelphotography #photography #nature #travelgram #love #photooftheday #instagood #wanderlust #instatravel #adventure #picoftheday #travelblogger #instagram #trip #beautiful #landscape #explore #traveling #vacation #ig #photo #like #travelling #summer #beach #holiday #travelmagazine #baba #bababloggers

A post shared by Travel Magazine Albania (@travel.magazine.albania) on

View this post on Instagram

Fotoja nr 41. Lepushë, Malësi e Madhe. Fotoja nga @afrimtahiraj Follow @travel.magazine.albania ! Votoni foton që ju pëlqen më shumë! . K O N K U R S ! ! ! 💫👑⭐️🏅🥇 . Na dërgoni foton tuaj më të bukur të udhëtimeve dhe nëse dillni fitues, do t’ju dhurojmë një guidë udhëtimi “Albania Essential Travel Guide”, një guidë xhepi të qytetit tuaj, nëse ai bën pjesë në botimet “Blue Editions” dhe një revistë Travel, që ta njihni e ta shijoni edhe më mirë Shqipërinë. Juria e konkursit është publiku. Fotoja që do të marrë më shumë pëlqime, do të shpallet fituese. Çmimet që do të ndajmë janë tre. Dy fituesve të tjerë do t’u dhurohet përkatëdisht nga një Albanian Green Guide dhe Albanian Blue Guide si dhe nga një revistë Travel. Datën e shpalljes së fituesve, do t’jua njoftojmë në ditët në vazhdim. Foton dërgojeni në inbox. A nuk doni ta keni në xhep gjatë udhëtimit tuaj një guidë Shqipërie? . #travel #travelphotography #photography #nature #travelgram #love #photooftheday #instagood #wanderlust #instatravel #adventure #picoftheday #travelblogger #instagram #trip #beautiful #landscape #explore #traveling #vacation #ig #photo #like #travelling #summer #beach #holiday #travelmagazine #baba #bababloggers

A post shared by Travel Magazine Albania (@travel.magazine.albania) on

View this post on Instagram

Fotoja nr 57. Porto Palermo, Himarë. Fotoja nga Armida Plumbi. @shqiperiaeshteebukur Follow @travel.magazine.albania ! Votoni foton që ju pëlqen më shumë! . K O N K U R S ! ! ! 💫👑⭐️🏅🥇 . Na dërgoni foton tuaj më të bukur të udhëtimeve dhe nëse dillni fitues, do t’ju dhurojmë një guidë udhëtimi “Albania Essential Travel Guide”, një guidë xhepi të qytetit tuaj, nëse ai bën pjesë në botimet “Blue Editions” dhe një revistë Travel, që ta njihni e ta shijoni edhe më mirë Shqipërinë. Juria e konkursit është publiku. Fotoja që do të marrë më shumë pëlqime, do të shpallet fituese. Çmimet që do të ndajmë janë tre. Dy fituesve të tjerë do t’u dhurohet përkatëdisht nga një Albanian Green Guide dhe Albanian Blue Guide si dhe nga një revistë Travel. Datën e shpalljes së fituesve, do t’jua njoftojmë në ditët në vazhdim. Foton dërgojeni në inbox. A nuk doni ta keni në xhep gjatë udhëtimit tuaj një guidë Shqipërie? . #travel #travelphotography #photography #nature #travelgram #love #photooftheday #instagood #wanderlust #instatravel #adventure #picoftheday #travelblogger #instagram #trip #beautiful #landscape #explore #traveling #vacation #ig #photo #like #travelling #summer #beach #holiday #travelmagazine #baba #bababloggers

A post shared by Travel Magazine Albania (@travel.magazine.albania) on

View this post on Instagram

Fotoja nr 65. Vlorë. Fotoja nga Anxhelia @daily.quotes_3 Follow @travel.magazine.albania ! Votoni foton që ju pëlqen më shumë! . K O N K U R S ! ! ! 💫👑⭐️🏅🥇 . Na dërgoni foton tuaj më të bukur të udhëtimeve dhe nëse dillni fitues, do t’ju dhurojmë një guidë udhëtimi “Albania Essential Travel Guide”, një guidë xhepi të qytetit tuaj, nëse ai bën pjesë në botimet “Blue Editions” dhe një revistë Travel, që ta njihni e ta shijoni edhe më mirë Shqipërinë. Juria e konkursit është publiku. Fotoja që do të marrë më shumë pëlqime, do të shpallet fituese. Çmimet që do të ndajmë janë tre. Dy fituesve të tjerë do t’u dhurohet përkatëdisht nga një Albanian Green Guide dhe Albanian Blue Guide si dhe nga një revistë Travel. Datën e shpalljes së fituesve, do t’jua njoftojmë në ditët në vazhdim. Foton dërgojeni në inbox. A nuk doni ta keni në xhep gjatë udhëtimit tuaj një guidë Shqipërie? . #travel #travelphotography #photography #nature #travelgram #love #photooftheday #instagood #wanderlust #instatravel #adventure #picoftheday #travelblogger #instagram #trip #beautiful #landscape #explore #traveling #vacation #ig #photo #like #travelling #summer #beach #holiday #travelmagazine #baba #bababloggers

A post shared by Travel Magazine Albania (@travel.magazine.albania) on

 

View this post on Instagram

Fotoja nr 64. Maja e Vajushës. Fotoja nga @sonilahyseni Follow @travel.magazine.albania ! Votoni foton që ju pëlqen më shumë! . K O N K U R S ! ! ! 💫👑⭐️🏅🥇 . Na dërgoni foton tuaj më të bukur të udhëtimeve dhe nëse dillni fitues, do t’ju dhurojmë një guidë udhëtimi “Albania Essential Travel Guide”, një guidë xhepi të qytetit tuaj, nëse ai bën pjesë në botimet “Blue Editions” dhe një revistë Travel, që ta njihni e ta shijoni edhe më mirë Shqipërinë. Juria e konkursit është publiku. Fotoja që do të marrë më shumë pëlqime, do të shpallet fituese. Çmimet që do të ndajmë janë tre. Dy fituesve të tjerë do t’u dhurohet përkatëdisht nga një Albanian Green Guide dhe Albanian Blue Guide si dhe nga një revistë Travel. Datën e shpalljes së fituesve, do t’jua njoftojmë në ditët në vazhdim. Foton dërgojeni në inbox. A nuk doni ta keni në xhep gjatë udhëtimit tuaj një guidë Shqipërie? . #travel #travelphotography #photography #nature #travelgram #love #photooftheday #instagood #wanderlust #instatravel #adventure #picoftheday #travelblogger #instagram #trip #beautiful #landscape #explore #traveling #vacation #ig #photo #like #travelling #summer #beach #holiday #travelmagazine #baba #bababloggers

A post shared by Travel Magazine Albania (@travel.magazine.albania) on

View this post on Instagram

Fotoja nr 85. Valbonë . Fotoja nga @kreshniku_ Follow @travel.magazine.albania ! Votoni foton që ju pëlqen më shumë! . K O N K U R S ! ! ! 💫👑⭐️🏅🥇 . Na dërgoni foton tuaj më të bukur të udhëtimeve dhe nëse dillni fitues, do t’ju dhurojmë një guidë udhëtimi “Albania Essential Travel Guide”, një guidë xhepi të qytetit tuaj, nëse ai bën pjesë në botimet “Blue Editions” dhe një revistë Travel, që ta njihni e ta shijoni edhe më mirë Shqipërinë. Juria e konkursit është publiku. Fotoja që do të marrë më shumë pëlqime, do të shpallet fituese. Çmimet që do të ndajmë janë tre. Dy fituesve të tjerë do t’u dhurohet përkatëdisht nga një Albanian Green Guide dhe Albanian Blue Guide si dhe nga një revistë Travel. Datën e shpalljes së fituesve, do t’jua njoftojmë në ditët në vazhdim. Foton dërgojeni në inbox. A nuk doni ta keni në xhep gjatë udhëtimit tuaj një guidë Shqipërie? . #travel #travelphotography #photography #nature #travelgram #love #photooftheday #instagood #wanderlust #instatravel #adventure #picoftheday #travelblogger #instagram #trip #beautiful #landscape #explore #traveling #vacation #ig #photo #like #travelling #summer #beach #holiday #travelmagazine #baba #bababloggers

A post shared by Travel Magazine Albania (@travel.magazine.albania) on

View this post on Instagram

Fotoja nr 113. Liqeni i Shkodrës. Fotoja nga @al.photography.sh Follow @travel.magazine.albania ! Votoni foton që ju pëlqen më shumë! . K O N K U R S ! ! ! 💫👑⭐️🏅🥇 . Na dërgoni foton tuaj më të bukur të udhëtimeve dhe nëse dillni fitues, do t’ju dhurojmë një guidë udhëtimi “Albania Essential Travel Guide”, një guidë xhepi të qytetit tuaj, nëse ai bën pjesë në botimet “Blue Editions” dhe një revistë Travel, që ta njihni e ta shijoni edhe më mirë Shqipërinë. Juria e konkursit është publiku. Fotoja që do të marrë më shumë pëlqime, do të shpallet fituese. Çmimet që do të ndajmë janë tre. Dy fituesve të tjerë do t’u dhurohet përkatëdisht nga një Albanian Green Guide dhe Albanian Blue Guide si dhe nga një revistë Travel. Datën e shpalljes së fituesve, do t’jua njoftojmë në ditët në vazhdim. Foton dërgojeni në inbox. A nuk doni ta keni në xhep gjatë udhëtimit tuaj një guidë Shqipërie? . #travel #travelphotography #photography #nature #travelgram #love #photooftheday #instagood #wanderlust #instatravel #adventure #picoftheday #travelblogger #instagram #trip #beautiful #landscape #explore #traveling #vacation #ig #photo #like #travelling #summer #beach #holiday #travelmagazine #baba #bababloggers

A post shared by Travel Magazine Albania (@travel.magazine.albania) on

View this post on Instagram

Fotoja nr 76. Ksamil. Fotoja nga @albanian_zest Follow @travel.magazine.albania ! Votoni foton që ju pëlqen më shumë! . K O N K U R S ! ! ! 💫👑⭐️🏅🥇 . Na dërgoni foton tuaj më të bukur të udhëtimeve dhe nëse dillni fitues, do t’ju dhurojmë një guidë udhëtimi “Albania Essential Travel Guide”, një guidë xhepi të qytetit tuaj, nëse ai bën pjesë në botimet “Blue Editions” dhe një revistë Travel, që ta njihni e ta shijoni edhe më mirë Shqipërinë. Juria e konkursit është publiku. Fotoja që do të marrë më shumë pëlqime, do të shpallet fituese. Çmimet që do të ndajmë janë tre. Dy fituesve të tjerë do t’u dhurohet përkatëdisht nga një Albanian Green Guide dhe Albanian Blue Guide si dhe nga një revistë Travel. Datën e shpalljes së fituesve, do t’jua njoftojmë në ditët në vazhdim. Foton dërgojeni në inbox. A nuk doni ta keni në xhep gjatë udhëtimit tuaj një guidë Shqipërie? . #travel #travelphotography #photography #nature #travelgram #love #photooftheday #instagood #wanderlust #instatravel #adventure #picoftheday #travelblogger #instagram #trip #beautiful #landscape #explore #traveling #vacation #ig #photo #like #travelling #summer #beach #holiday #travelmagazine #baba #bababloggers

A post shared by Travel Magazine Albania (@travel.magazine.albania) on