COVID-19/ Vizitë virtuale në Muzeun Etnografik të Beratit

March 22, 2020 || views

Nga Etleva Xhajanka 

TIRANË, 22 mars /ATSH/- Në kushtet e jashtëzakonshme, të vetizolimit në shtëpi, që është përfshirë vendi, si masë mbrojtje kundër përhapjes së virusit COVID-19, ministrja e Kulturës Elva Margariti sugjeron që qytetarët dhe artdashësit të vizitojnë nga shtëpia, virtualisht, dy skica të realizuara nga turistët, pasi kanë vizituar Muzeun Etnografik në Berat.

“Këto dy skica janë realizuar nga turistët, pasi kanë vizituar Muzeun Etnografik në Berat.
Në pamundësi për ta vizituar ato fizikisht, gjatë këtyre ditëve, ju ftoj ta vizitojmë nga shtëpitë tona, virtualisht”, shprehet Margariti.

Muzeun mund ta vizitoni virtualisht në këtë link:

https://kultura.gov.al/3dsite/gallery-item/muzeu-kombetar-etnografik/?lang=en