A little bit of lovely Voskopoja

January 12, 2020 || views

E çfarë t`i pëlqesh më parë Voskopojës, bukurinë a, historinë a, kuzhinën a, njerëzit a… xhirot me kalë a…, apo dëborën që e zbukuron si nuse…? A e dini se këtë fundvit jo vetëm hotelet dhe shtëpitë pritëse por edhe restorantet e Voskopojës kanë qenë gjitha të prenotuara? Ne zakonisht zgjedhim ta vizitojmë kur ujërat qetësohen, sepse atëherë ajo është më e bukur dhe ne kemi mundësi të shijojmë plotësisht. What a beautiful place is the Lovely Voskopoja!

 

Klikoni këtu për më shumë foto: