Për ski në Dardhë? Pse jo? Është koha ideale!

January 12, 2020 || views

Ju do të thoni është gjithë ky diell i bukur dhe shkon shumë që ta shijosh mes ngrohtësisë së lendinave me lule? Plotësisht dakord. Por shikojeni njëherë edhe mundësinë për ta kaluar mes borës, skive, lakrorit, zjarrit dhe argëtimit që ta jep sot për sot vetëm pista e skive në Dardhë, ku familja Tasho, është e gjitha në shërbim të fundjavës tuaj!

Klikoni këtu për më shumë foto: