Peja, destinacioni i bardhë i pushimeve dimërore me aromë Kosove

January 12, 2020 || views

Larg nga Tirana pothuajse aq sa Korça. Mund të shkoni vetë por mund të blini edhe një paketë agjencish turistike. Mund të zgjidhni të bëni ski por edhe ta kombinoni udhëtimin me eksplorime, ecje, ture në qytet apo sporte aventure, ka plot për të bërë. Një gjë ju sugjerojmë miqësisht; para se t’i turreni Kolashinit e Mavrovës, mbaroni njëherë punë me Kosovën sepse për ata që udhëtojnë pak, është një thesar i pazbuluar. Dhe nëse zgjidhni të udhëtoni me agjenci, Klubi “Discover Albania” është zgjedhja e duhur, si një agjenci që profesionalizmin për udhëtimet brenda Shqipërisë, e ka skalitur tashmë prej rreth një dekade.

Klikoni këtu për më shumë foto: