“Destinacion fantastik turistik!”Pamje mahnitëse të liqeneve akullnajorë të Lenies dhe majës së Valamarës

7 Janar, 2023 || 123 views

Liqenet akullnajore të Lenias dhe maja e Valamarës janë një prej destinacioneve turistike që duhen vizituar në vendin tonë.

 

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet nga ky destinacion turistik, ndërsa thekson se janë zona me potencial për zhvillimin e turizmit të natyrës.

 

“MIRËMËNGJES
dhe me një destinacion fantastik siç janë liqenet akullnajorë të Lenies dhe maja e Valamarës, një pikë përbashkuese mes Maliqit, Pogradecit dhe Gramshit, si zona me super potencial për zhvillimin e turizmit të natyrës, ju uroj një fundjavë të paqtë”, shkruan Rama krahas fotove.

 

 

https://www.facebook.com/100044570103558/posts/pfbid02KEtTRWpF5meRuG7v4kDkkQp5RSLWdqV2xpvPdfP3u8cPtygrdCK7GuinuJmWWqK7l/?mibextid=cr9u03